rezerviši 

Rezervacije za kupovinu i iznajmljivanje solarijuma . Nakon ispunjenog formulara bićete u najkraćem roku kontaktirani.

Dodatna oprema

Poruka

USLOVI REZERVACIJE PROČITATI

Potvrdjujem da se slažem sa uslovima rezervacije, da imam trofaznu struju (za modele koji zahtevaju), minimalni prolaz od 80cm za montažu. U slučaju drugačijeg opisa montaže od situacije na terenu, TurboSolariumi mogu promeniti cenu usluge montaže, odložiti i naknadno odlučiti o realizaciji. U slučaju naknadnih dolazaka zbog ne mogućnosti montaže kod kupca dolasci se naplaćuju. U besplatnu montažu dobijate: Servisiran solarijum, pripremljen za rad, utovaren sa prevozom i montažom na adresu kupca (do 100km), garanciju i obuku za rukovanje, kao i neophodne pravilnike za rad i klijente. Po slanju rezervacije obavezujem se da ću uplatiti 20% koji potvrđuju moju kupovinu. po Uspešnoj rezervaciji priprema se Solarijum za dostavu i montažu u dogovoreno vreme sa kupcem. Solarijum po rezervaciji može da stoji na našem lageru do 2 meseca. U standardnu montažu ne spadaju radovi van solarijuma (bušenje zidova, produživanje kablova, ventilacije kod modela koji zahtevaju, el napajanje u objektu pojačavanje ili prepravke i dr.) U slučaju odustajanja avans se ne refundira. Rezervacija je važeća nakon potvrde od strane TurboSolarijuma.

Depozit & Plaćanje

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi.