TURBO SOLARIJUM

 

 

Uslovi:

  • Cene su fiksne i na mesečnom nivou, bez obzira koliko radi solarijum, ne na procenat.
  • Solarijum dobijate servisiran i na vašoj adresi namontiran.
  • U Startu se plaća dostava i prvi mesec, posle mesec za mesec
  • Dostava se naplaćuje, od 180-300e, ona uključuje dostavu i montažu odabranog modela, kao i demontažu vraćanje solarijuma posle isteka ugovora i ponovni servis.
  • Pogodnost kod rentiranja je: mogućnost zamene za drugi model.
  • Besplatno dobijate lampe, kada se potroše plaća se 1,7 din/minuti.
  • Solarijum je pod našom garancijom dokle god ga Iznajmljujete!
  • Solarijumi se dodatno osiguravaju od nesreća, loma, više sile i krađe.
  • Pozivamo vas da solarijume dođete, probate i uverite se u stanje, dimenzije, oblik, efekat sunčanja, i kako bi odabrali najbolji model koji vam odgovara nalazimo se na 30 minuta od Beograda (autoput), 40 min od Novog Sada
  • Nije moguće iznajmiti više od 1 JEDNOG u startu.

Pre nego što nas pozovete pročitajte: 

Solarijumi koji se iznajmljuju su polovni, u dobrom stanju, očišćeni i pripremljeni za rad. Nisu svi modeli dostupni za iznajmljivanje. Posle ispunjene rezervacije bićete kontaktirani radi odobrenja ugovora. Ukoliko ste DOO, mora odgovorno lice lično da potpiše garanciju i ugovor o odgovornosti na fizičko lice. Iznajmljivanje je predviđeno kao vid uštede i u smislu jednostavnijeg proširenja ponude već postojećih salona. Nije moguće staviti uređaj na popuste, grupovine. Ako ste zadovoljni produžite ugovor na 24 meseca, ili ga možete otkupiti i time prestaje iznajmljivanje. Mesečne rate su isplative već sa 3 sunčanja dnevno. Ukoliko imate pitanja kontaktirajte nas putem mail-a: office@turbosolarijumi.rs

OD REZERVACIJE DO ISPORUKE ČEKA SE  7 – 14 DANA.

NOVO !!!!

Rentiranje solarijuma na procenat ili fiksno sami odaberite: Procenat 50/50 % plaća se dostava i montaza minimalna zagarantovan promet mesecni 60 eur deo prema nama koji se plaća! (koji se racuna kada procenat je veci) Šta to znači? Znači da promet treba da bude minimum 120eur mesecno da bi prema nama bilo placanje 60e ukoliko je manji promet vi plaćate 60e minimalna cena što aparat stoji kod vas, kada pre preko 120eur promet delimo pola pola… Ugovor pri procentualnom izdavanju je minimum na 24 meseca, Moguce je i na 12 meseci onda je fiksni udeo 80e U slucaju odnosenja solarijuma, placa se troskovi goriva plus 60e za servisere. Lampe se racunaju troskovi 1 dinar po minutu izadje troskovi suncanja pri rentiranju na procenat. i placa se pri isteku radnog veka lampi.

NIJE UKLJUČENO U CENU

Ne uključuje dodatne radove na elektro mreži, montiranje izduva, kabine ili slično… trofazna struja mora biti obezbedjena pre donošenja solarijuma.